Trường Trung Học Phổ Thông Văn Lang Hà Nội

Trường THPT Văn Lang được thành lập từ năm 1997 bởi nhà giáo ưu tú Phạm Đình Đậu nguyên Hiệu Trưởng Trường Chu Văn An kéo dài truyền thống đến nay tròn 20 năm

OVERVIEW

The web page thptvanlang.edu.vn currently has a traffic ranking of zero (the smaller the higher page views). We have traversed twenty pages inside the domain thptvanlang.edu.vn and found one hundred and twenty-seven websites referring to thptvanlang.edu.vn.
Pages Parsed
Links to this site

THPTVANLANG.EDU.VN TRAFFIC

The web page thptvanlang.edu.vn has seen diverging quantities of traffic all round the year.
Traffic for thptvanlang.edu.vn

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for thptvanlang.edu.vn

Last Year
Traffic ranking by day of the week for thptvanlang.edu.vn

Last Month

LINKS TO WEBSITE

Cổng thông tin tuyển sinh trực tuyến,Đăng ký xét tuyển học bạ,xét tuyển liên thông đại học,xét tuyển thpt,Sejong Hà Nội Seoul - 하노이 Seoul 세종학당

Phiếu điểm kHỐi A B C xét Nv2 Cao đẳng sư phạm tiểu Học chính quy. Hiện nay, các trường THPT trên địa bàn tỉnh Thanh Hóa bắt đầu thu hồ sơ đăng ký dự thi THPT Quốc gia năm 2018. Đăng ký xét tuyển ĐH, CĐ 6 hay 9 nguyện vọng? GSTS Trần Thọ Đạt được bổ nhiệm làm Hiệu trưởng ĐH Kinh tế Quốc dân. Hợp tác phát triển giáo dục và khoa học kỹ thuật.

Dịch vụ gia sư dạy kèm tại nhà Near Home Education - nearzeromaine.com

Dịch vụ gia sư dạy kèm tại nhà Near Home Education. Chia sẻ kinh nghiệm thành công với nghề gia sư. Tháng Mười 7, 2017. Xem thêm gia sư tại nhà. Ai cũng mong muốn có những kinh nghiệm làm gia sư quý báu nhất, nhận được sự tín nhiệm và yêu quý của các bậc phụ huynh. Trong bài viết này chúng tôi xin chia sẻ kinh nghiệm làm gia sư của những bạn sinh viên có kinh nghiệm làm lâu năm, để trở thành một gia sư tốt. Tạo không khí vui vẻ, hòa đồng với học sinh.

Hệ Liên Thông Đại học Chính Quy

Ti m kiê m trang web này. Liên Thông Đại học Chính Quy. Trường Đại học Bách Khoa Hà Nội. Trường Đại học Công Nghệ Thông Tin và Truyền Thông. Trường Đại học Công Nghiệp Hà Nội. Trường Đại học Đại Nam. Trường Đại học Đông Đô. Trường Đại học Điện Lực. Trường Đại học Kinh Doanh và Công Nghệ Hà Nội. Trường Đại học Kinh Tế Quốc Dân. Trường Đại học Thành Đông. Trường Đại học Thành Tây. Trường Đại học Thương Mại. Trường Đại học Sư Phạm Hà Nội. Thông Tin Tuyển Sinh 2015. Liên Thông ngành Công Nghệ Thông Tin.

WHAT DOES THPTVANLANG.EDU.VN LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of thptvanlang.edu.vn Mobile Screenshot of thptvanlang.edu.vn Tablet Screenshot of thptvanlang.edu.vn

THPTVANLANG.EDU.VN SERVER

I observed that a lone page on thptvanlang.edu.vn took four thousand and ninety-four milliseconds to download. I could not find a SSL certificate, so in conclusion our parsers consider this site not secure.
Load time
4.094 sec
SSL
NOT SECURE
IP
118.69.201.208

WEBSITE ICON

SERVER SOFTWARE AND ENCODING

We caught that this website is operating the GSE operating system.

HTML TITLE

Trường Trung Học Phổ Thông Văn Lang Hà Nội

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web page thptvanlang.edu.vn had the following on the homepage, "Tại sao nên chọn THPT Văn Lang." I viewed that the webpage said " Tấm gương sáng Văn Lang." They also said " Giải thưởng - Danh hiệu Văn Lang. Logo and Đồng phục Văn Lang 2015. Thông tin tuyển sinh 2015. Hướng dẫn tuyển sinh vào lớp 10. Hướng dẫn tuyển sinh vào lớp 11 and 12. Học phí, Học bổng và Chế độ ưu đãi năm học 2015 - 2016. Văn bản - Quyết định. Sổ Liên Lạc Trực Tuyến. Hợp tác - Giao lưu."

ANALYZE SUBSEQUENT DOMAINS

Unfortunately John Hughes Didnt Direct My Life

Sunday, August 26, 2012. Men that can dance steal my heart. And since when did it become socially appropriate to advertise on a mannequin in the teenager department a see through shirt with just a little bra on underneath it? Yes this is the parents fault their children are failures. Really? Thursday, May 10, 2012. Most awkward phone call I have ever had.

Eating on Tulsa Time

Several years ago, I had a purse stolen. Luckily there was no money and I cancelled my bank card and one credit card, but I still felt beyond violated and hurt. Now I just feel downright angry. How does someone do that? Recipe by A Wooden Nest.

Violet Alexandra

Monday, October 18, 2010.

Phil Mercers Home Page 2010

You are in the Mercers Tedium Blog. Thursday, April 10, 2014. Second attempt after first one was flooded. Islip to Woodeaton and Noke. Can I use MotionX-GPS? With any comments or questions.

Phil Mendelson Media Technologist Bio Portfolio

A Technology Executive and thought leader with broad experience managing Technical teams across multiple disciplines. My career has spanned multiple technological transitions from Digital Video and Audio Post Production architectures, to IT based Storage and Networking. Phil Mendelson Resume Rev 8.